POSKUSITE NAŠE SLASTNE PIZZE

Znani smo po svojih sočnih, bogato obloženih pizzah. Mala, velika ali družinska - vedno odlična izbira!

VSAK DAN NOVE MALICE

Dve dnevni in osem stalnih malic po 8,00 EUR!

Informacije o alergenih

Preberite si, kako so v naši ponudbi označeni alergeni!

Pripravljamo hrano za piknike in podobne dogodke!

Pripravljate zabavo, piknik ali zakusko? Pokličite in pomagali vam bomo s pripravo hrane.

Malice

MALICE

Cena malice je 8,00 EUR.

Ob vseh jedeh so zapisane številke, ki predstavljajo alergen(*), ki je vsebovan v pripravi določene jedi. Spisek alergenov si lahko preberete na zavihku Pozor alergeni.
Poleg prve in druge dnevne malice, ki sta drugačni vsak dan, se lahko odločite za katero od stalnih malic:

Malica 3: Pojedina Feliks dunajski zrezek, pečenka, priloga, solata, kruh (*1,3,7,9)

Malica 4: Pizza pelati, šunka, sir (*1,7)

Malica 5: Ocvrti sir sir, priloga, tatarska omaka, solata, kruh (*1,3,7,9,12)

Malica 6: Velika solata Feliks sestavljena solata s šunko ali tuno, sirom in prelivom po izbiri, sadje, kruh (*1,7,9)

Malica 7: Pica kalcone-pica žepek s šunko, s tuno ali z zelenjavo (*1,4,6,7,9)

Malica 8: Solata s piščancem sestavljena solata z ocvrtim ali pečenim piščancem in prelivom po izbiri, kruh (*1,7,9)

Malica 9: Ribji meni ribja jed s prilogo, solato in kruhom (*1,3,4,9,12,14)

Malica 10: Vegetarijanski meni vegetarijanska jed s prilogo, solato in kruhom (*1, 3, 6, 7, 9, 12)

 

………………………………………………………………………………………

Dnevne malice April 2024

………………………………………………………………………………………

Ponedeljek, 1. 4.: VELIKONOČNI PONEDELJEK

 Torek, 2. 4.:

  1. Malica: DUNAJSKI ZREZEK, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: MESNE KROGLICE V PARADIŽNIKOVI OMAKI, VALVICE, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sreda, 3. 4.:

  1. Malica: JOTA S SUHIM MESOM, SADJE, KRUH. (1 ,9)
  2. Malica: KOTLET PO SOMOBORSKO, KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,9)

Četrtek, 4. 4.:

  1. Malica: KLOBASA NA ŽARU, KROMPIRJEVA SOLATA, SADJE, KRUH. (1,9)
  2. Malica: MESNA BORANIJA S KROMPIRJEM, SLADICA, KRUH. (1 ,3,7,9)

Petek, 5. 4.:

  1. Malica: OCVRTI OSLIČ, KUHAN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: KROMPIRJEVI SVALJKI S KRAŠKO OMAKO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 6. 4.:

  1. Malica: SOBOTNA POJEDINA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

………………………………………………………………………..

Ponedeljek, 8. 4.:

  1. Malica: MESNI MEDALJONI Z OMAKO, KROMPIRJEVI SVALJKI, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PLESKAVICA NA ŽARU, DJUVEČ RIŽ, SOLATA, KRUH. (1,9)

Torek, 9. 4.:

  1. Malica: ŠVICARSKI ZREZEK, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: RIŽOTA Z MESOM IN ZELENJAVO, SOLATA, KRUH. (1,9)

Sreda, 10. 4.:

  1. Malica: SVINJSKA PEČENKA, KMEČKI KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,9)
  2. Malica: HRENOVKA NA ŽARU, POMFRI, SOLATA, KRUH. (1,9)

Četrtek, 11. 4.:

  1. Malica: ČEBULNI ZREZEK, KRUHOV CMOK, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: LAZANJA Z MESOM IN PRELIVOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 12. 4.:

  1. Malica: OCVRTI OSLIČ, KUHAN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 13. 4.:

  1. Malica: MEŠANO MESO, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

.……………………………………………………………………

Ponedeljek, 15. 4.:

  1. Malica: ZREZEK Z GOBAMI, POMFRIT, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  2. Malica: MESNI RAGU, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Torek, 16. 4.:

  1. Malica: PASULJ, KLOBASA, SADJE, KRUH. (1,9)
  2. Malica: ZREZEK Z JAJCEM, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,9)

Sreda, 17. 4.:

  1. Malica: PEČENO SVINJSKO PLEČE, KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,9)
  2. Malica: MESNI KANELONI, MAJONEZNI KROMPIR V SOLATI, KRUH. (1,3,7,9)

Četrtek, 18. 4.:

  1. Malica: PARIŠKI ZREZEK, KUHAN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: RIČET S KLOBASO, SADJE, KRUH. (1,9)

Petek, 19. 4.:

  1. Malica: OCVRTI PIŠČANEC, PIRE KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: MAKARONOVO MESO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 20. 4.:

  1. Malica: SVINJSKI ZREZEK S SIROM, POMFRI, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

.……………………………………………………………………

Ponedeljek, 22. 4.:

  1. Malica: KROMPIRJEVA MUSAKA Z MESOM IN PRELIVOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: ČEVAPČIČI, POMFRI, SOLATA, KRUH. (1,9)

Torek, 23. 4.:

  1. Malica: PEČENI PIŠČANEC, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,9)
  2. Malica: KUHANA KLOBASA, KROMPIRJEVA SOLATA, SADJE, KRUH. (1,9)

Sreda, 24. 4.:

  1. Malica: KOTLET NA ŽARU, PEČEN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,9)
  2. Malica: MESNI FRIKASE, KROMPIRJEVI SVALJKI, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Četrtek, 25. 4.:

  1. Malica: PIŠČANEC V OMAKI, DUŠENI RIŽ, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  2. Malica: GOVEJI VAMPI S KROMPIRJEM, SADJE, KRUH. (1,7,9)

Petek, 26. 4.:

  1. Malica: PURAN PO DUNAJSKO, SLAN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: GOVEJA JETRA V OMAKI, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,7,9,12)

Sobota, 27. 4.: DAN UPORA PROTI OKUPATORJU

 .……………………………………………………………………

Ponedeljek, 29. 4.:

  1. Malica: FELIKS ZREZEK, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,7,9)

Torek, 30. 4.:

  1. Malica: ZREZEK NA ŽARU, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,7,9)

………………………………………………………………………………………

DOBER TEK VAM ŽELI EKIPA FELIKS