POSKUSITE NAŠE SLASTNE PIZZE

Znani smo po svojih sočnih, bogato obloženih pizzah. Mala, velika ali družinska - vedno odlična izbira!

VSAK DAN NOVE MALICE

Dve dnevni in osem stalnih malic po samo 5,50 EUR!

Informacije o alergenih

Preberite si, kako so v naši ponudbi označeni alergeni!

Pripravljamo hrano za piknike in podobne dogodke!

Pripravljate zabavo, piknik ali zakusko? Pokličite in pomagali vam bomo s pripravo hrane.

Malice

MALICE

Cena malice je 5,50 EUR.

Ob vseh jedeh so zapisane številke, ki predstavljajo alergen(*), ki je vsebovan v pripravi določene jedi. Spisek alergenov si lahko preberete na zavihku Pozor alergeni.
Poleg prve in druge dnevne malice, ki sta drugačni vsak dan, se lahko odločite za katero od stalnih malic:

Malica 3: Pojedina Feliks dunajski zrezek, pečenka, priloga, solata, kruh (*1,3,7,9)

Malica 4: Pizza pelati, šunka, sir (*1,7)

Malica 5: Ocvrti sir sir, priloga, tatarska omaka, solata, kruh (*1,3,7,9,12)

Malica 6: Velika solata Feliks sestavljena solata s šunko ali tuno, sirom in prelivom po izbiri, sadje, kruh (*1,7,9)

Malica 7: Pica kalcone-pica žepek s šunko, s tuno ali z zelenjavo (*1,4,6,7,9)

Malica 8: Solata s piščancem sestavljena solata z ocvrtim ali pečenim piščancem in prelivom po izbiri, kruh (*1,7,9)

Malica 9: Ribji meni ribja jed s prilogo, solato in kruhom (*1,3,4,9,12,14)

Malica 10: Vegetarijanski meni vegetarijanska jed s prilogo, solato in kruhom (*1, 3, 6, 7, 9, 12)

 

………………………………………………………………………………………

Dnevne malice april 2021

………………………………………………………………………………………

Četrtek, 1. 4.:

  • Malica: PIŠČANEC V CURY OMAKI, DUŠENI RIŽ, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  • Malica: KROMPIRJEVA MUSAKA Z MESOM IN PRELIVOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 2. 4.:

  • Malica: OCVRTI OSLIČ, KUHAN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: MESNI GOLAŽ, POLENTA, SOLATA, KRUH. (1,7,9)

Sobota, 3. 4.:

  • Malica: VELIKONOČNA POJEDINA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: PONUDBA DNEVA (1,3,4,7,9,12)

……………………………………………………………………

Ponedeljek, 5. 4.:   

         VELIKONOČNI PONEDELJEK

Torek, 6. 4.:

  • Malica: DUNAJSKI ZREZEK, PIRE KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sreda, 7. 4.:

  • Malica: PAŠTA FIŽOL, KLOBASA, SADJE, KRUH. (1,9)
  • Malica: KOTLET PO SOMOBORSKO, KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,9)

Četrtek, 8. 4.:

  • Malica: SAFALADA NA ŽARU, KROMPIRJEVA SOLATA, SADJE, KRUH. (1,9)
  • Malica: VAMPI S KROMPIRJEM, SLADICA, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 9. 4.:

  • Malica: OCVRTI POLPET, BELOKRANJSKI MATEVŽ, SOLATA, KRUH. (1,3,9)
  • Malica: KROMPIRJEVI SVALJKI S KRAŠKO OMAKO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 10. 4.:

  • Malica: ENOLONČNICA Z MESOM, SLADICA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

………………………………………………………………………

Ponedeljek, 12. 4.:

  • Malica: ZREZEK Z GOBAMI, POMFRIT, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  • Malica: MESNI RAGU, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,9)

Torek, 13. 4.:

  • Malica: ŠVICARSKI ZREZEK, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: RIŽOTA Z MESOM IN ZELENJAVO, SOLATA, KRUH. (1,9)

Sreda, 14. 4.:

  • Malica: SVINJSKA PEČENKA, KMEČKI KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,9)
  • Malica: KLOBASA NA ŽARU, POMFRI, SOLATA, KRUH. (1,9)

Četrtek, 15. 4.:

  • Malica: ČEBULNA BRŽOLA, KRUHOV CMOK, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: LAZANJA Z MESOM IN PRELIVOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 16. 4.:

  • Malica: PEČENI PIŠČANEC, PIRE, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  • Malica: TESTENINE Z MESNO OMAKO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 17. 4.:

  • Malica: FELIKS ZREZEK, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

………………………………………………………………………..

Ponedeljek, 19. 4.:

  • Malica: MESNI MEDALJONI Z OMAKO, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,9)
  • Malica: PLESKAVICA NA ŽARU, DJUVEČ RIŽ, SOLATA, KRUH. (1,9)

Torek, 20. 4.:

  • Malica: PASULJ, KLOBASA, SADJE, KRUH. (1,9)
  • Malica: ZREZEK Z JAJCEM, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,9)

Sreda, 21. 4.:

  • Malica: PEČENA SVINJSKA PRSA, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,9)
  • Malica: MESNI KANELONI, MAJONEZNI KROMPIR V SOLATI, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Četrtek, 22. 4.:

  • Malica: RIČET, SUHO MESO, SADJE, KRUH. (1,9)
  • Malica: PARIŠKI ZREZEK, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 23. 4.:

  • Malica: OCVRTI PIŠČANEC, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: MAKARONOVO MESO, SOLATA, KRUH. (1,3,9)

Sobota, 24. 4.:

  • Malica: SVINJSKI ZREZEK S SIROM, POMFRI, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  • Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

.……………………………………………………………………

Ponedeljek, 26. 4.:

  • Malica: TORTILJE Z MESOM, ZELENJAVO IN NAČO PRELIVOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: RAŽNJIČI, POMFRI, SOLATA, KRUH. (1,9)

Torek, 27. 4.:

DAN UPORA PROTI OKUPATORJU

Sreda, 28. 4.:

  • Malica: PEČENI PIŠČANEC, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,9)
  • Malica: KUHANA KLOBASA, FRANCOSKA SOLATA, SADJE, KRUH. (1,3,9)

Četrtek, 29. 4.:

  • Malica: ČEVAPČIČI, PEČEN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,9)
  • Malica: MESNI FRIKASE, KROMPIRJEVI SVALJKI, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 30. 4.:

  • Malica: PURAN PO DUNAJSKO, SLAN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  • Malica: GOVEJA JETRA V OMAKI, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,9,12)

 

………………………………………………………………………………………

NAŠ KOLEKTIV VAM ŽELI DOBER TEK IN

ŠE VELIKO KULINARIČNIH UŽITKOV