POSKUSITE NAŠE SLASTNE PIZZE

Znani smo po svojih sočnih, bogato obloženih pizzah. Mala, velika ali družinska - vedno odlična izbira!

VSAK DAN NOVE MALICE

Dve dnevni in osem stalnih malic po 7,00 EUR!

Informacije o alergenih

Preberite si, kako so v naši ponudbi označeni alergeni!

Pripravljamo hrano za piknike in podobne dogodke!

Pripravljate zabavo, piknik ali zakusko? Pokličite in pomagali vam bomo s pripravo hrane.

Malice

MALICE

Cena malice je 7,00 EUR.

Ob vseh jedeh so zapisane številke, ki predstavljajo alergen(*), ki je vsebovan v pripravi določene jedi. Spisek alergenov si lahko preberete na zavihku Pozor alergeni.
Poleg prve in druge dnevne malice, ki sta drugačni vsak dan, se lahko odločite za katero od stalnih malic:

Malica 3: Pojedina Feliks dunajski zrezek, pečenka, priloga, solata, kruh (*1,3,7,9)

Malica 4: Pizza pelati, šunka, sir (*1,7)

Malica 5: Ocvrti sir sir, priloga, tatarska omaka, solata, kruh (*1,3,7,9,12)

Malica 6: Velika solata Feliks sestavljena solata s šunko ali tuno, sirom in prelivom po izbiri, sadje, kruh (*1,7,9)

Malica 7: Pica kalcone-pica žepek s šunko, s tuno ali z zelenjavo (*1,4,6,7,9)

Malica 8: Solata s piščancem sestavljena solata z ocvrtim ali pečenim piščancem in prelivom po izbiri, kruh (*1,7,9)

Malica 9: Ribji meni ribja jed s prilogo, solato in kruhom (*1,3,4,9,12,14)

Malica 10: Vegetarijanski meni vegetarijanska jed s prilogo, solato in kruhom (*1, 3, 6, 7, 9, 12)

 

………………………………………………………………………………………

Dnevne malice februar 2023

………………………………………………………………………………………

Sreda, 1. 2.:

  1. Malica: KLOBASA NA ŽARU, DJUVEČ RIŽ, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: MAKARONOVO MESO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Četrtek, 2. 2.:

  1. Malica: ZREZEK S SMETANOVO OMAKO, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: ITALIJANSKA MINEŠTRA Z MESOM, SLADICA, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 3. 2.:

  1. Malica: NJOKI Z ZELENJAVNIM PRELIVOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: SVINJSKA PEČENKA, KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 4. 2.:

  1. Malica: JETRA V OMAKI, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,7,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

………………………………………………………………………

Ponedeljek, 6. 2.:

  1. Malica: LAZANJA Z MESOM IN PRELIVOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PEČENA SVINJSKA REBRA, KISLO ZELJE+KROMPIR, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Torek, 7. 2.:

  1. Malica: OCVRTI PIŠČANEC, KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: ČUFTI V OMAKI, PIRE KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sreda, 8. 2.:   DRŽAVNI PRAZNIK

Četrtek, 9. 2.:

  1. Malica: MESNI RAGU Z GRAHOM, DUŠENI RIŽ, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PASULJ S KLOBASO, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 10. 2.:

  1. Malica: ŠPAGETI PO BOLONJSKO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: GOVEJI GOLAŽ, CMOKI, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 11. 2.:

  1. Malica: HAJDUŠKI ČEVAP, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

………………………………………………………………………..

Ponedeljek, 13. 2.:

  1. Malica: NADEVANA PLESKAVICA, POMFRIT, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: ZAREBRNICA PO SOMOBORSKO, PRILOGA, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Torek, 14. 2.:

  1. Malica: KMEČKA POJEDINA (pečenica, pečenka+ kislo zelje, krompir z ocvirki), SADJE, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: TESTENINE Z MESNO OMAKO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sreda, 15. 2.:

  1. Malica: OCVRTI ZREZEK, KROMPIRJEVA SOLATA, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: KROMPIRJEV GOLAŽ S HRENOVKO , SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Četrtek, 16. 2.:

  1. Malica: PIŠČANČANEC NA ŽARU, PIRE KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: SUHO MESO, BUJTA REPA, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 17. 2.:

  1. Malica: ZREZEK Z OMAKO, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: RIŽOTA Z ZELENJAVNO IN MESNO OMAKO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 18. 2.:

  1. Malica: ČEBULNO MESO, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

.……………………………………………………………………

 Ponedeljek, 20. 2.:

  1. Malica: ZREZEK Z JAJCEM, POMFRIT, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: SVINJSKI RAGU, KROMPIRJEVI SVALJKI, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Torek, 21. 2.:

  1. Malica: PURANOVE PALČKE PO PARIŠKO, PRAŽEN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: RIČET S KLOBASO, SLADICA, KRUH. (1,3,7,9)

Sreda, 22. 2.:

  1. Malica: DUNAJSKI ZREZEK, SMETANOV KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PEČENI PIŠČANEC, POMFRIT, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Četrtek, 23. 2.:

  1. Malica: KROMPIRJEVA MUSAKA Z MESOM IN PRELIVOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: SEGEDIN GOLAŽ, KUHAN KROMPIR, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Petek, 24. 2.:

  1. Malica: PIŠČANČEV PAPRIKAŠ, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PAŠTA FIŽOL S KLOBASO, SADJE, KRUH. (1,3,7,9)

Sobota, 25. 2.:

  1. Malica: TESTENINE Z MESNO OMAKO, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: PONUDBA DNEVA. (1,3,4,7,9,12)

…………………………………………………………………

Ponedeljek, 27. 2.:

  1. Malica: LOVSKA PEČENKA, PEČEN KROMPIR, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: RIŽOTA Z MESOM, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

Torek, 28. 2.:

  1. Malica: ŠVICARSKI ZREZEK, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)
  2. Malica: LOVSKI RAGU, PRILOGA, SOLATA, KRUH. (1,3,7,9)

…………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………

NAŠ KOLEKTIV VAM ŽELI ŠE

OBILO KULINARIČNIH UŽITKOV.